Általános használati útmutató az oldalhoz

Kedves Versenyzők!


Szeretnénk egy kis segítséget adni azoknak akik nincsenek hozzászokva az elektronikus tanulási környezetek használatához. Ezért készítettünk egy rövid útmutatót, aminek segítségével megismerhetitek a versenyzői portál alapvető használatát.

Bejelentkezés:

Az oldal használatához be kell jelentkezned! Bejelentkezési adataidat a két féle módon kellett megkapnod:

  1. Az általános iskolásoknak létrehoztuk a felhasználó nevét és jelszavát
  2. A középiskolásoknak önállóan, a nevezési adatok megadásakor a regisztrációs folyamatban kellett megadnia.
A bejelentkezéshez a versenyzői portál felső sorában található "Log In" feliratra kell először kattintani:

Ezután jelenik meg a bejelentkező képernyő, ahol a felhasználónevedet és jelszavadat kell megadnod.


Amennyiben véletlenül elfelejtenéd a jelszavad, úgy az "Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?" hivatkozáson kell kattintanod és végig kell csinálnod a helyreállítási képernyőkön és automata elektronikus levelekben leírt utasítások szerint a folyamatot.

Ha minden rendben zajlott, akkor bejelentkezés után megjelennek azoknak a versenykategóriáknak a nevei amelyekre nevezést adtál be hozzánk.Ha kattintasz valamelyik versenykategória nevén, akkor megjelennek az adott kategória részletes információi. Az eddig leadott és az éppen folyamatban lévő feladatok megtekinthetők, és a lap alsó részén megjelennek halvány szürke színnel azok az állomásai is a versenynek amiket majd csak azután fogsz tudni teljesíteni miután az előző feladatsorokat leadtad.Ha egy feladatot értékelünk, a rendszer automatikusan értesítést küld a jelentkezéskor megadott e-mail címedre.

Ha a feladat linkjét megnyitod, akkor a  korábban leadott munkáid eredményét megtekintheted,


... illetve a folyamatban lévő feladatokkal kapcsolatos utasításokat olvashatod attól függően, hogy a feladatot teljesítetted-e, vagy a feladat beadási határideje lejárt-e vagy sem.


Feladat leadásához a leadott munka hozzáadása gombbon kell kattintanod, majd a leadás állományban szekció segítségével fel kell töltened a kitöltött feladatlapot, amit kollégáink értékelni fognak.


Középiskolások figyelem!

Az online tesztlapok kitöltése időkorlát alapján egyszer lesz lehetséges.

Last modified: Monday, 22 October 2018, 7:11 PM